Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

B L O G E V E N T

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 23. Feb 2014Vi gratulerer Elisabeth Senland med tittelen Beste Blogg for Februar 2014 ! Det er utrolig spennende å følge bloggen hennes, som inneholder alt fra hennes skolehverdag, til hva som inspirerer henne! Ta en titt på bloggen til Elisabeth her!

Gruppe A hadde fremvisning av deres inspirasjon! De stod valgfritt til hvordan de ønsket å legge det frem, og valgte å benytte Flipagram. Her hadde de laget hver sin lille video, med musikk og varierte bilder. Alt fra hår, make-up, landskap og klær. Utrolig gøy å få innblikk i hva som inspirerer elevene og hva som setter inntrykk hos de. Tror vi alle fikk ny input etter denne fantastiske fremvisningen!
                                                      

                                                            Foto: Lars/privat


Senere var vi så heldige og få besøk av Lars Eriksen Eitran, som holdt et lite foredrag for elevene. Lars har selv gått Adam og Eva Skolen og han fortalte om sin vei dit og veien til suksess!

Er det én som virkelig har jobbet og hatt drømmer han vil nå, så er det Lars. Fra og ikke mestre å lage en ren inndelingslinje på skolen (Lars sine egne ord), til å bli en annerkjent stylist som blir benyttet av utallige fotografer, make-up artister, magasiner, og ikke minst være en utrolig dyktig frisør med en fullbooket timeliste. Lars har i tilegg et samarbeid med den anerkjente salongen DopDop i New York.

Når Lars snakker får man en forståelse av hvor respekt han har for faget, og hvor mye mål, drømmer og hardt arbeid som ligger bak alt han har gjort. Vi var så heldige og fikk et innblikk i en fin måte å sortere drømmer på, for enklere og kunne nå det man ønsker, dette ble satt stor pris på!
For er det noe denne fantastiske gjengen har, så er det jo drømmer! Og vi ønsker at drømmene skal bli virkelighet.

" Den som aldri har en drøm, vil heller aldri oppleve at en drøm går i oppfyllelse"

LYKKE TIL.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc