Nåløyet 2014

Postet av Adam og Eva akademiet den 12. Feb 2014

Ikveld arrangerer HENNE designprisen Nåløyet 11. år på rad. Arrangementet finner sted på DogA i Oslo. Flere av våre fantastiske lærere, samt flere fra Adam og Eva og Spaghetti, har jobbet backstage og ordnet hår og make-up  i hele dag.



Magasinet HENNE og Nåløyet har stor fokus på sosialt engasjement og samfunnsbevissthet. Norske kvinner og forbrukere bryr seg - og ønsker å gjøre gode valg basert på riktig informasjon. HENNE feirer 20-års jubileum og satser på å formidle norsk mote og design på en bærekraftig og inspirerende måte de neste 20 årene også. HENNE Nåløyet bidrar med å bygge opp norske designere. Sammen med Innovasjon Norge, Oslo Fashion Hub og samarbeidspartnere kan vi gi norsk mote og norske designere mer oppmerksomhet både i inn- og utland.




Mette Marit deler ut en helt ny pris under Nåløyet ikveld, GRØNN PRIS. Dette er en ærespris for designere som har fokus på bærekraftig mote og design, med en tydelig miljøvennlig profil. GRØNN PRIS deles ut i samarbeid med H&M, og her får vinneren delta på et miljøprogram i Stockholm, som viser H&Ms satsningsområde på bærekraftig klesproduksjon og miljøvennlig design.


                                         Bilder er tatt av Karina, Anne-Lise og Sølve
                                                       Informasjon fra Aller.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.